Onze visie op reizen

“Travitude verbindt de wereld via verrijkende ontmoetingen door bewust en gerust te reizen.”

Reizen is meer dan de invulling van vrije tijd. Bij Travitude geloven we dat reizen een ingesteldheid is, die ontstaat vanuit een positieve houding. Door te reizen overstijg je grenzen, ontdek je eindeloze horizonten en bewandel je nieuwe paden. Want reizen brengt mensen, plekken en werelden bijeen.

Onze waarden

Care

Toerisme is wereldwijd een belangrijke bron van inkomsten en brengt tegelijkertijd heel wat mensen op de been. Daarom dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. We reizen op een bewuste manier en creëren een meerwaarde voor alle partijen. Onze duurzame keuzes:

Via onze groepsreizen brengen we mensen met reisgoesting samen. Wij streven daarbij naar meer connectie, meer betrokkenheid, meer engagement. We slaan de brug tussen de eigen samenleving en andere culturen, streven naar een sterke onderlinge band tussen de deelnemers en linken onze reisbestemmingen aan de expertise, interesses en passies van onze reisbegeleiders. We connect all the way.

Connect

Create

Bij Travitude heeft elke reiziger een eigen inbreng in het programma. De Travituder zorgt vervolgens voor persoonlijke accenten, integreert passies en verhalen en werkt af met een eigen touch. Op die manier wordt elke rondreis een travel experience van, voor en door iedereen.

Ontmoet onze Travituders!
Ontdek onze groepsreizen
Ontdek onze unieke reizen op maat
Contacteer ons