Onze visie op reizen

Wij vinden dat iedereen vrij moet zijn om de wereld rond te reizen, ongeacht van wie je houdt. Iedereen is welkom bij Travitude. Hoe je je ook identificeert, we creëren graag jouw unieke reis op maat of nemen je mee op een onvergetelijke gay groepsreis!

Care

Bij Travitude trekken we bewust de kaart van LGBT-friendly reizen. Want we willen dat je geniet van een zorgeloze vakantie op maat. Geen taboes dus rond geaardheid, geen vervelende situaties bij het inchecken of oncomfortabele momenten op reis. Bij ons kan je zijn wie je bent. En dat is wat primeert. Reizen met Travitude, dat is samen streven naar meer diversiteit in onze vrijetijd. Ongeacht jouw geaardheid. Cause we care!

Onze reizen brengen je naar gay-friendly reisbestemmingen waar je logeert in gay-friendly of adults only accommodaties. We gaan enkel voor het beste en zoeken de gezelligste lokale restaurants, authentieke ervaringen, boetiekhotels en partners die de LGBT-gemeenschap écht ondersteunen. Op onze groepsreizen zorgen we ervoor dat je je welkom voelt. Bovendien geniet je van een persoonlijke begeleiding door onze eigen Travituder, die zelf deel is van de LGBT-community.

Wij maken er een punt van om jou persoonlijk te leren kennen. Daarom start elke reis op maat met een kennismakingsgesprek: jij leert ons kennen en wij brengen jouw vakantiewensen in kaart. Dat is de beste manier om ervoor te zorgen dat je de reis van je leven beleeft.

Tijdens onze Connect & Go Meeting maak je meteen kennis met de andere deelnemers. Zo creëer je al voor afreis een fijne band. Je wordt begeleid door onze persoonlijke Travituder die zelf LGBT’er of LGBT-sympathisant is. Op iedere groepsreis geniet je van minstens 1 activiteit waarbij we de lokale gay community betrekken. Zo leren we bij over het lokale leven. Onderweg spendeer je een of meerdere nachten in een stad met een levendige gay scene (restaurants, bars, clubs…).

Connect

Create

Jouw individuele reis op maat maken we samen met jou. Het is tenslotte jouw vakantie. Je krijgt dus volledige inspraak en transparantie. Tijdens het kennismakingsgesprek geef je ons jouw vakantiewensen mee en daarmee gaan we aan de slag. Geen 13 in een dozijn dus, maar de ideale reis zoals jij die voor ogen hebt.

Op groepsreis geniet je van een uitgewerkt programma, maar heb je steeds voldoende ruimte voor jouw vrije tijd. Geen propvol programma dus met verplichte nummertjes, maar wel een ontspannen ontdekkingstocht met een fijne groep. Wil je zelf eens op pad, dan kan dat. Jouw persoonlijke Travituder geeft je graag lokale tips mee!

Inschrijving Nieuwsbrief

Wil je reistips en promoties ontvangen van Travitude? 

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!