Alle gay groepsreizen

Pilates & Yoga Retreat

Ontsnap aan de hectiek van het dagelijkse leven en dompel jezelf onder in een weekend van totale ontspanning te midden van de serene pracht van Cadzandië. Onze retreat biedt een ideale harmonie tussen lichaam en geest, waarbij we de genezende krachten van zowel Pilates als Yoga integreren. Onder leiding van ervaren instructeurs ademen we diep in, strekken we uit en ontdekken we onze innerlijke kracht.

Laat je betoveren door de rustige omgeving terwijl we ons richten op het versterken van de kernspieren met Pilates en het bevorderen van flexibiliteit en sereniteit met Yoga. Of je nu een beginner bent of een ervaren beoefenaar, onze sessies zijn afgestemd op alle niveaus en zullen je helpen om je ware potentieel te bereiken.

Maar onze retreat gaat verder dan alleen inspanning en ontspanning op de mat. Cadzandië biedt de perfecte omgeving om ook de frisse lucht op te snuiven en actief te zijn. Daarom hebben we een verkwikkende fietstocht in de prachtige omgeving gepland, zodat je niet alleen je lichaam, maar ook je geest kunt laten genieten van de natuurlijke schoonheid van de regio.

Laat je zorgen achter je, omring jezelf met gelijkgestemde individuen en geniet van dit heerlijke weekend vol beweging, meditatie en ontdekking. Reserveer nu je plek op onze Pilates & Yoga Retreat in Cadzandië en geef jezelf de rust en vernieuwing die je verdient. Namaste!

Deze retreat is een samenwerking tussen Travitude en FitMyBody. Hierdoor is dit geen gay groepsreis. Iedereen, ongeacht geaardheid, is van harte welkom.  

 • Dag 1
  Vrijdag
  • Aankomst mogelijk vanaf 17 uur. Iedereen komt op eigen houtje naar het domein Cadzandië.
   Omstreeks 19 uur is het avondmaal voorzien. Nadien voorzien we al een eerste zachte yoga sessie.
 • Dag 2
  Zaterdag
  • We starten de dag met een pilates les. Nadien vullen we onze magen met een lekker ontbijt. Na de nodige vrije tijd kan je een keuze maken tussen de workshops.
   Na de lunch nemen we de fiets en gaan we op verkenning in de streek, we brengen ook een bezoek aan de vuurtoren van Breskens.
   Eens terug in het domein genieten we samen van het avondmaal en de dag sluiten we af met een yin yoga sessie.
 • Dag 3
  Zondag
  • Vandaag starten we de dag met een pilates/yogalates sessie.
   Na het ontbijt nemen wat vrije tijd alvorens we het weekend afsluiten met een hatha flow sessie.
   Na het middagmaal is het tijd om uit te checken en afscheid te nemen van elkaar.

   Optioneel kunnen we nog een strandactiviteit organiseren.

   *Het programma is flexibel. Het zal zich indien nodig aanpassen aan de behoeften van de groep.

Wanneer vertrekken we?

✅ 13 – 15/09/2024
✅ 3 dagen
✅ € 50 vroegboekkorting

Aantal deelnemers

12 – 20 personen

Conditie
De reisbegeleider of gids ter plaatse heeft te allen tijde het recht je niet te laten deelnemen aan een activiteit indien hij of zij je niet in staat acht de activiteit fysiek of mentaal aan te kunnen, zonder dat hier enige vorm van compensatie tegenover staat (uitgezonderd in geval van ziekte).

● geen speciale conditie vereist
● beginnen of ervaren beoefenaar, iedereen is welkom

Wie gaat er al mee?

Julie – 39 jaar

De retreat kan pas doorgaan als er minimum 12 inschrijvingen zijn. Indien je ingeschreven bent en de retreat kan toch niet doorgaan krijg je uiteraard het volledig betaalde bedrag terug.

Teacher – Harijati

Ik ben geboren en getogen in Jakarta, Indonesië. Tijdens mijn geneeskunde-studies  – ik ben afgestudeerd als arts aan de Atma Jaya Universtiteit – had ik al een stevige interesse in bewegingsleer. Daarom heb ik parallel ook een sportopleiding gevolgd.

Nadien heb ik m’n werk als professional in de medische sector altijd gecombineerd met het geven van personal training en groepslessen.

In 2003 ben ik in België komen wonen en heb ik verschillende aanvullende studies gevolgd, zoals Voedingswetenschappen aan de Universiteit Gent en Master in het beheer van gezondheidsgegevens aan de VUB. Sindsdien heb ik gewerkt als Clinical Data Manager voor klinisch onderzoek in academisch ziekenhuis en in pharmaceutica.

Peak Pilates

Net zoals bij mijn medische carrière hecht ik voor mijn loopbaan als professionele sport-instructeur belang aan gedegen opleidingen. Daarom heb ik er voor gekozen om Pilates aan te leren via Peak Pilates. Dit is een van de meest toonaangevende instituten waar het klassieke Pilates-systeem wordt onderwezen. Mijn focus op Pilates dateert al van 2009. Momenteel heb ik als instructeur het niveau 3 (advanced).

Peak Pilates Comprehensive (PPC) level I
Peak Pilates Comprehensive (PPC) level II
Peak Pilates Comprehensive (PPC) level III
FitCore Mat, FitCore Reformer, FitCore Chair

Yoga-instructeur

In november 2014 heb ik een full-immersion Teacher Training Course gevolgd bij Yogalife. Deze door de Yoga Alliance erkende opleiding duurde 200 uur.

Teacher – Annelies

Ongeveer 15 jaar geleden stond Annelies na het oplopen van een hernia voor een moeilijke keuze, een snelle oplossing in de vorm van een rugoperatie of starten met langduringe en intensieve training van buik- en rugspieren.

Ze koos voor het laatste en dompelde zich eerst onder in de wereld van Pilates en later ook Yoga. In 2021, volgde ze een opleiding to Yoga Teacher. Daardoor voelt ze zich fitter en actiever dan ooit en gebeten om de vele voordelen van Yoga ook door te geven aan anderen.

Annelies woont met haar partner en 2 snel opgroeiende tieners in Sint-Amandsberg. Ze werkt voltijds in de medische sector en vult haar vrije tijd met Pilates, Yoga, fietsen, joggen of wandelen. Ze is ontzettend enthousiast om de Start2Yoga lessenreeks te geven.

Deze retreat is een samenwerking tussen Travitude en FitMyBody. Hierdoor is dit geen gay groepsreis. Iedereen, ongeacht geaardheid, is van harte welkom.

Tijdens deze reis kan je via Travitude een reisverzekering afsluiten. Samen met onze partner Protections bieden we jou de keuze aan tussen:

Verder stellen wij je de AG Insurance-producten voor die volgens ons nauw aansluiten op ons reisaanbod. Uiteraard staat het je steeds vrij een andere verzekering naar jouw eigen keuze af te sluiten.

Lees hier de algemene voorwaarden van verzekeraar Protections na.
Lees hier de algemene voorwaarden van de annulatieverzekering na.
Lees hier de algemene voorwaarden van de reisbijstandsverzekering na.

 

Prijs

€ 385 pp. (inschrijving vóór 31 maart 2024, nadien € 435 pp.)

 • 2 overnachtingen
 • volpension met gezonde vegetarische maaltijden
  • avondmaal bij aankomst op vrijdag
  • ontbijt, middag- en avondmaal op zaterdag
  • ontbijt en middagmaal op zondag
 • water, thee en koffie de hele dag beschikbaar
 • alle yoga- en pilateslessen
 • fietstocht
  • fietsverhuur
  • inkom vuurtoren
 • lakenpakket
 • eindschoonmaak
 • transport van/naar het domein in Cadzand
 • handdoeken zelf mee te nemen
 • optionele activiteiten (eventueel op zondagnamiddag strandactiviteit indien mogelijk)
 • persoonlijke uitgaven
 • dossierkosten (€ 45)
 • annulatieverzekering (optioneel bij te boeken)
 • reisbijstandsverzekering (optioneel bij te boeken)

 

Budget ter plaatse

nvt

Inschrijven

Wens je je graag in te schrijven voor deze groepsreis? Vul onderstaand formulier in en wij bevestigen jouw inschrijving zo snel mogelijk via mail. Wij kijken er alvast naar uit om samen met jou en andere open-minded wereldburgers op avontuur te vertrekken!
  Verzekeringen:

  Voorwaarden:


  Stel je liever zélf je groep samen? Wil je graag op stap met vrienden of familie?
  Of ben je op zoek naar een reis zonder begeleiding? Alles is mogelijk binnen onze reizen op maat.

  Hou me op de hoogte over

  Pilates & Yoga Retreat

  Leuk dat je interesse hebt in de groepsreis.

  Wij sturen mailtjes als er meer informatie is over de reis. Dit kan gaan over nieuwe vertrekdata, gegarandeerd vertrek, bijna volzette reizen, infomomenten,…

  Inschrijving Nieuwsbrief

  Wil je reistips en promoties ontvangen van Travitude? 

  Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!